Снимка БулфотоГолеми неприятности се очертават за бизнесмена Светослав Илчовски. Във връзка

...
Снимка БулфотоГолеми неприятности се очертават за бизнесмена Светослав Илчовски. Във връзка
Коментари Харесай

Градус съди Светослав Илчовски за 10 милиона лева

Снимка Булфото

Големи неприятности се обрисуват за предприемача Светослав Илчовски.  Във връзка с невижданите политически и медийни офанзиви през последните седмици, задачата на които бе накърняването на безупречния имидж на “Градус “ АД и нанасянето на финансови загуби, както на сдружението, по този начин и на неговите акционери, Ви уведомяваме за подхванати правни действия, с които се търси отговорност от лицата, взели участие в опита за дискредитиране на компанията, оповестиха от компанията. 

Градус “ АД сезира Комисията за финансов контрол за разпространението на погрешна и подвеждаща информация от Светослав Илчовски и избрани други лица по отношение на „ Градус “ АД и цената на неговите акции, което съставлява жестоко нарушаване на Европейския правилник (ЕС) № 596/2014 по отношение на пазарната корист. Наложената на нарушителите санкция може да доближи до 5 милиона лв..

“Градус ” АД приготвя иск по член 45 от Закона за отговорностите и договорите против Светослав Илчовски за обезщетение на неимуществени и имуществени вреди в размер на 10 000 000 лева Поради мащаба на политическата офанзива, наранена не бе само компанията, само че и всички нейни акционери. В тази връзка, един от главните акционери и член на Съвета на шефовете на „ Градус “ АД, господин Иван Ангелов уведоми сдружението за готови или заведени от него пет обособени правосъдни желае, написа Novini.bg.

Иван Ангелов е завел и иск против Светослав Илчовски по член 45 от Закона за отговорностите и договорите за обезщетение на неимуществени вреди, в резултат на обидни и оскърбителен изказвания. Стойността на желае е избрана на 300 000 лева

Във връзка с опит за оскверняване на името и приписването на закононарушения е заведен иск против Светослав Илчовски на съображение член 247, алинея 1, т. 2, вр. с член 80 от Наказателно-процесуален кодекс за закононарушения по член 148, алинея 2, вр. с алинея 1, т. 2, предл. 2, вр. с член 147, алинея 1, предл. 1, вр. член 26 от Наказателен кодекс и по член 148, алинея 1, т. 2, предл. 2, вр. с член 146, алинея 1 от Наказателен кодекс.

 

Във връзка с опит за оскверняване на името и приписването на закононарушения на члена на Съвета на шефовете на „ Градус “ АД Иван Ангелов от Павел Стоименов, против него е заведен иск на съображение на съображение член 247, алинея 1, т. 2, вр. с член 80 от Наказателно-процесуален кодекс за закононарушение по член 148, алинея 2, вр. с алинея 1, т. 2, предл. 2, вр. с член 147, алинея 1, предл. 1 от НК; Заведен е и иск против Павел Стоименов по член 45 от Закона за отговорностите и договорите за обезщетение на неимуществени вреди, в резултат на обидни и оскърбителен изказвания. Цената на желае е 150 000 лв..

Иван Ангелов приготвя иск за вреди против лицето Светослав Илчовски на съображение член 45 от Закон за задълженията и договорите по отношение на разпространението на погрешна и подвеждаща информация за общественото сдружение „ Градус “ АД, което съставлява пазарна операция. Искът е за обезщетение за имуществени вреди, свързани с невижданото обезценяване на акциите на „ Градус “, чийто размер може надвиши 5 милиона лв.. Размерът на вредите може да се усили неведнъж, в случай че сходни искове бъдат заведени и от други акционери в „ Градус “ АД.

Вярваме, че правовата страна обезпечава нужната отбрана на българския бизнес и институциите ще открият кой стои зад опита за дискредитиране на компанията.

Изразяваме убеждението си, че българската правосъдна система ще въздаде правдивост при този опит за оклеветяване на името на сектороопределяща компания, която през последните 30 години обезпечава работа и развиване на хиляди български жители. Подчертаваме, че при всеки нов опит за накърняване на имиджа на “Градус ” АД, ще защитим ползите на своите акционери, клиенти и снабдители благодарение на българския съд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР